Spil om penge er ikke tilladt for personer under 18 år!

- Afhængig af spil - test dig selvSpilletyper

Enkelspil
Den normale konkurrencestil hvor spil spilles enkeltvist. I hvert spil betaler taberen den aftalte startindsats ganget med værdien af dobleterningen og ganget med sejrstypen (to for gammon og tre for backgammon) til vinderen.

Backgammon Games Matchspil
I matchspil spilles der til et aftalt antal point f.eks. 17. Hvert spil tæller som udgangspunkt 1 point, men kan ved brug af doblingsterningen og ved gammons/backgammons tælle mere.
Matchspil har den fordel at doblingsterningen ikke fordobler det beløb der spilles om men kun pointene i det enkelte spil, det samme er gældende for gammons og backgammons. Er du begynder foreslår vi derfor at du spiller matcher.
Hvis man når matchpoint, MP, (en spiller mangler kun et point for at vinde f.eks. står det 16-12 i en match til 17) må der ikke dobles i det næste spil. Overleves MP (16-13) må der igen dobles hvilket du altid skal gøre hvis du er bagud da det er ligegyldigt om du taber 18-13 eller 17-13.

Turneringer
I en turnering spilles der efter matchprincippet i et knockoutsystem hvor vinderen går videre til næste kamp. Turneringerne har typisk et indskud som udgør præmiepengene.
Der findes også gratisturneringer med pengepræmier, mange af dem kræver dog, at du ved pengespil har optjent point for at deltage.

Du kan nu gå videre til vores tips og gode råd, eller gå direkte til Danske Spil og prøve spillet gratis.<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7|
Nyhedsbrev
Back-Gammon.dk's NyhedsbrevBack-Gammon nyhedsbrev
Danske Spil Backgammon
Spil backgammon hos danskespil.dk og vind jackpot!PKR - Den bedste poker side på Internettet
Læs mere om det bedste poker site på nettet

Test

Begynderhjælp:
Brættet, startopstilling og formål
Ryk
Slået på baren
Tage ud
Gammon og Backgammon
Dobleterningen
Spilletyper
Tips og gode råd:
Features på nettet
Spillestrategi
Doblingsvindue
Tage ud
Små tips
Åbningsslag
Analyse software
Spillesider:
Play65
TrueMoneygames
Gammon Empire
MoneyGaming
Features:
Kontakt
Nyhedsbrev